Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei școli din județul Satu Mare, premiate în cadrul concursului național ”Let’s Be Eco”!
Garda de Mediu Satu Mare  - Miercuri, 15 Noiembrie 2017

La începutul anului 2017, Garda Națională de Mediu, în parteneriat cu „Let’s Do It, România!”, a lansat concursul „Let’s Be Eco!”, competiție adresată unităților de învățământ din mediul rural, în scopul reutilizării resurselor și al protejării mediului înconjurător. În concurs s-au înscris 649 de școli din 41 de județe.

Ne bucurăm că printre câștigătorii acestei competiții se numără și 3 școli din  județul nostru, elevii acestora dovedind originalitate, ambiție și creativitate prin lucrările realizate. 

Săptămâna trecută, la Scoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Moftinu Mic a avut loc festivitatea de înmânare a premiilor, constând in 15 laptop-uri care vor completa dotarea cabinetului de informatică.

La eveniment au participat reprezentanții  Gărzii Naționale  de Mediu - Serviciul Comisariatul Judetean Satu Mare, o parte dintre elevii care au realizat lucrările premiate, precum şi directoarea școlii, Bonta Mihaela, si  coordonatoarea proiectului la nivelul unitatii – Olariu Kinga.

In cadrul proiectului au participat 11 cadre didactice si 181 de elevi din ciclul primar si gimnazial al Scolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Moftinu Mic.

Scoala isi propune sa continue acest tip de actiuni si pe viitor, in scopul diminuarii risipei, prin consumul rational al resurselor.

Tot săptămâna trecută a fost premiată și Scoala Gimnazială Pișcolt, o altă câștigătoare a județului nostru, la care emoția înmânării premiilor se putea citi atât pe chipul elevilor participanți, cât și al cadrelor didactice implicate în proiect, directoarea Erdei Liana, respectiv Barna Irina– coordonatoarea proiectului.

Așteptați cu nerăbdare deopotrivă de către elevi, cât și de către cadrele didactice, marți a fost premiată și cea de-a treia câștigătoare din județul Satu Mare, Scoala Gimnazială Doba.

La eveniment au participat directoarea Potra Anca, Șandor Florica - coordonatoare proiect,  primarul Ghetină Mihai și viceprimarul Bartha Jozsef, care au adresat cuvinte frumoase elevilor si cadrelor implicate în acest proiect.

Tags: concurs  mediu  scoli  premii  
1867 vizite
Distribuie pe